Skip to main content
Blogg for jobbsøkere og arbeidsgivere > Meta Business Partner

Riksmedia AS er nå en offisiell Meta Business Partner

Riksmedia AS er nå en offisiell Meta Business Partner

 

Hurra! 🥳

Vi er veldig stolte av å meddele at Riksmedia AS, som eier blant annet Kommunaljobb.no, har gjort seg fortjent til merket Meta Business Partner.

Lurer du på hva dette vil si? Har dette egentlig noe som helst å si for deg som kjøper annonser av annonsebyråer?

Hva er en Meta Business Partner?

Først og fremst - hva eller hvem er Meta? Meta Platforms Inc., tidligere kjent som Facebook Inc., er selskapet som nå eier blant annet Facebook, Instagram og WhatsApp. Selskapet er ett av verdens mest verdifulle selskaper og omsatte i 2021 for smått utrolige 118 millarder dollar, altså litt over 1,2 billioner norske kroner med dagens kurs. 97,5 % av disse inntektene kom fra annonseinntekter.

Dette vil si at det er store mengder annonser som kjøres på plattformen, både av seriøse og dessverre av mindre seriøse aktører. Meta har opprettet et eget program for sine aller beste annonsører, der programdeltakerne er nøye utvalgt på grunn av forbilledlige tjenester og utmerket teknisk kompetanse i Meta sitt annonseringsverktøy, herunder målretting og optimalisering av annonsekampanjer.

For å kunne bli en Meta Business Partner, blir annonsekontoen også evaluert på hvor mye penger som blir brukt på annonseplattformen i løpet av en gitt periode, samt hvor god verdi annonsene gir for brukerne som ser annonsene, for å nevne noe.

Hvilke fordeler gir det min bedrift å velge en Meta Business Partner?

En Meta Business Partner får lov til å vise fram sitt merke på for eksempel nettsider og sosiale medier (se merket i toppen av denne artikkelen).

Når du ser dette merket, kan du assosiere bedriften med følgende:

  • Trygghet - du velger en aktør som gir deg valuta for pengene
  • Kvalitet - du velger en aktør som er ekspert innen Meta sin annonseplattform
  • Rask service - du velger en aktør som gir deg topp service med kort behandlingstid
  • Erfaring - du velger en aktør som har jobbet over lengre tid med Meta sin annonseplattform

Når Riksmedia AS er en Meta Business Partner, får vi også tilgang til mer, verdifulle ressurser fra Meta. Dette hjelper oss til å skape enda bedre produkter for våre kunder. Blant annet har vi nå tilgang til:

  • Døgnåpen prioritert service hos Meta
  • Utvidet analyseverktøy
  • Opplæringsverktøy
  • Markedsføringsrådgivere
  • Tekniske rådgivere

Velg en aktør som Meta stoler på

Så, har det noe å si om du velger en Meta Business Partner eller ikke? Vi mener at det selvfølgelig har noe å si, da dette merket er et bevis på at giganten Meta går god for kvaliteten på annonsene som blir levert av en Meta Business Partner. Vil du ha tilbud på annonsering hos oss? Ikke nøl med å ta kontakt, vi svarer deg kjapt med et uforpliktende tilbud.

Les mer på Facebook sine sider: https://www.facebook.com/business/marketing-partners