Askøy kommune

Askøy kommune har ca. 28.000 innbyggere og er Hordalands nest største kommune. Det tar 15 minutter å kjøre fra Bergen sentrum over Askøybroen eller 8 minutter med hurtigbåt. 

Kommunen kan tilby sine gjester og innbyggere kultur, historie og natur i skjønn forening. Det kommunale tjenesteapparatet har ca. 1900 ansatte/1500 årsverk og er organisert i 4 kommunalavdelinger. 

Du er velkommen til å søke stilling i Askøy kommune. Vi kan tilby deg variert, meningsfylt og utfordrende arbeid med gode pensjons- og forsikringsordninger.

08/10/2020
SØKNADSFRIST: 25.10.2020 Arbeidsoppgaver Miljøarbeid på 9.trinn. Den vi ansetter vil følge trinnet videre. Kunne avdekke, undersøke og evaluere faktorer knyttet til skolemiljø. Forebyggende arbeid opp mot skolemiljøet. Bygge relasjoner med ungdommer i ulike livssituasjoner  Ansvar for trivselsaktiviteter i friminutt.  Ansvar for valgfaget innsats for andre, der trivselsaktiviteter er sentralt i faget.   Delta, og være sentral i skolens arbeid med trygt og godt skolemiljø. Samtaler med elever og foresatte. Samarbeid med PPT, barnevern og andre etater som skolen samarbeider med.  Samarbeide tett med skolens øvrige miljøveiledere, skolens lærere, rådgivere, helsesykepleiere og skolens ledelse. Delta i skolens miljøteam og ressursteam. Kunne lede og skrive planer for elever som skal ha tiltaksplaner av ulike slag....
Askøy kommune Kleppestø, Norge
08/10/2020
SØKNADSFRIST: 25.10.2020 Arbeidsoppgaver Undervisning i norsk og spansk, hovedsakelig på 8.trinn. Det er knyttet kontaktlæreransvar til stillingen. Stillingen er et vikariat fram til sommeren. Startdato for stillingen er noe usikker, men den vi ansetter nå, kan være vikar ved skolen til stillingen er ledig.  Kvalifikasjoner Det kreves utdanning som er godkjent for grunnskolen, og med 60 stp eller mer i fagene norsk og spansk.  Personlige egenskaper Vi trenger lærere som trives med ungdommer, og som har mye varme og humor. Lærere hos oss må være utviklingsorienterte, og må kunne samarbeide tett med sine kolleger, og foreldre. Den vi ansetter må ha gode kommunikasjonsevner, og må mestre intense og hektiske arbeidsdager. Høy relasjonskompetansen er svært viktig som kontaktlærer. Det er nødvendig å være glad i sine fag,...
Askøy kommune Kleppestø, Norge