Askøy kommune

Askøy kommune har ca. 28.000 innbyggere og er Hordalands nest største kommune. Det tar 15 minutter å kjøre fra Bergen sentrum over Askøybroen eller 8 minutter med hurtigbåt. 

Kommunen kan tilby sine gjester og innbyggere kultur, historie og natur i skjønn forening. Det kommunale tjenesteapparatet har ca. 1900 ansatte/1500 årsverk og er organisert i 4 kommunalavdelinger. 

Du er velkommen til å søke stilling i Askøy kommune. Vi kan tilby deg variert, meningsfylt og utfordrende arbeid med gode pensjons- og forsikringsordninger.

12/01/2021
SØKNADSFRIST: 24.01.2021 Askøy kommune har et ledig vikariat i fastlønnet fastlegehjemmel lokalisert til Strusshamn legesenter. Listelengde for den fastlegehjemmelen er på ca. 1000 pasienter. Vikariatet er fra 01.02.2021 i 6 mnd. og kan en forlenges etter avtale. Strusshamn legesenter er et moderne og godt utstyrt legesenter med Infodoc Plenario journalsystem og gode integrerte elektroniske løsninger, godt utstyrt laboratoria og stabilt og dyktig personale. Legesenteret prioriterer god tilgjengelighet for pasientene. Legesenteret er samlokalisert med fysikalsk institutt med 2 fysioterapeuter. Arbeidsoppgaver Arbeidsoppgaver iht. avtaleverket for fastlegeordningen Med stillingen følger deltakelse i kommunal legevaktordning ved  Askøy legevakt som er tilknyttet hjelpersonell og med stor grad av fleksibilitet mht. antall vakter Det kan tilpliktes offentlig legearbeid.  ...
Askøy kommune Strusshamn, Norge