Gamvik kommune

Vi blir stadig flere innbyggere i Gamvik kommune. Ikke så rart vi er kåret til Norges mest attraktive utkantkommune. Vi ligger på 71grader nord, helt inn til den arktiske klimasonen. Noen ganger kan det nok blåse ganske så frisk om ørene på oss, men vi har også store doser arktisk magi. Kan 22 mil med snøscooterløyper friste? Eller de fem vassdragene med laks og sjørøye? Sommeren er variert. Vi kan ikke garantere sydenvarme. Men når den nordnorske sommeren viser seg fra sin beste side, med varme dager og lyse sommernetter, ja så nyter vi dem i fulle drag og lever på dem til været snur vrangsiden til. For her oppe er det naturen som rår og gir deg opplevelser og minner for livet.

Vi er et samfunn med gode kommunikasjoner, både til lands, på sjøen og i lufta. Vi har det meste av servicefunksjoner som butikker, utesteder, rorbuer og hotell, ja til og med eget bakeri. Er du eventyrlysten med rett bakgrunn kan vi tilby deg jobb i et varmt, trygt og inkluderende samfunn. For det aller beste e folkan. Vil du bli en av oss? Nøl ikke med å søke. En ting til, i tillegg til alle de gode folkan, så har vi også verdens største samling av julenisser utstilt. Ikke rart vi er kåret til Norges beste utkantkommune. Selv nissene flytter hit.

Gamvik kommune omfattes av tiltaksområde i Nord-Troms og Finnmark med nedskrivning av studielån og skattefordeler.

09/10/2019
SØKNADSFRIST: 22.10.2019 Om stillingen Vi trenger å styrke den administrative siden av teknisk sektor, og har behov for en byggesaksbehandler/ ingeniør/ i 100 % fast stilling. Stillingen rapporterer til teknisk sjef. Teknisk sektor har ansvar for behandling av bygge- og delingssaker, alle typer arealplaner, samt oppmåling/kartverk. Sektoren drifter kommunens bygg/eiendommer, vei, vann- og avløpsanlegg, brann/redning samt kommunalt renhold. Den administrative siden av teknisk sektor vil etter denne styrkningen bestå av 3 stillinger. Stillingen vil gi den rette personen svært bred og god innsikt i alle sider av teknisk sektor i en kommune. Du vil få mulighet til å jobbe med et stort utvalg arbeidsoppgaver innenfor sektoren, og jobbe tett sammen med kommunens øverste ledelse.   Arbeidsoppgaver Saksbehandling etter plan- og bygningsloven, herunder gjennomføring av tilsyn i byggesaker og matrikkelføring. Saksbehandling innen annet lovverk samt andre arbeids- og forvaltningsoppgaver må også påregnes. Delegerte lederoppgaver og oppfølgingsansvar. Matrikkelansvarlig. Andre oppgaver som må løses av teknisk sektor. Kvalifikasjonskrav Ingeniørutdannelse med byggfaglig kompetanse fra universitet/høyskole. Det er ønskelig med relevant arbeidserfaring. Kjennskap til offentlig forvaltning vil være en fordel. Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig, samt god framstillingsevne. Førerkort min. klasse B. Annen relevant utdanning på minimum bachelornivå i kombinasjon med relevant erfaring kan også vurderes. Nyutdannede vil også bli vurdert. Vi søker deg som: Har høy arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner med stå-på-vilje og godt humør. Er positiv, serviceinnstilt og løsningsorientert. Er fleksibel og selvstendig. Det er ønskelig at den som tilsettes disponerer egen bil til tjenestekjøring. Vi tilbyr Gode og fleksible arbeidsforhold. Konkurransedyktig lønn. God pensjonsordning og forsikringer via KLP. Dekning av flytteutgifter etter regulativ. Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig. Spørsmål om stillingen Spørsmål kan stilles til teknisk sjef Øystein Solaas på telefon 78 49 63 22 - mobil 954 94 620 eller e-post  Oystein.Solaas@gamvik.kommune.no Øvrige opplysninger Søknad samt CV leveres elektronisk via jobbnorge.no. Vitnemål, attester og lignende sendes kun etter oppfordring, og originaler eller bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med på et eventuelt intervju. Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste etter at søknadsfristen er ute. Søkere som ønsker at søknaden blir behandlet konfidensielt, bes opplyse om dette og grunngi det særskilt i søknaden. I henhold til offentlighetslovens § 25, 2. ledd kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Tilsetting skjer etter vanlig kommunale vilkår i samsvar med lov- og avtaleverk. Tiltredelse etter avtale.
Gamvik kommune Gamvik, Norge