Gamvik kommune

Vi blir stadig flere innbyggere i Gamvik kommune. Ikke så rart vi er kåret til Norges mest attraktive utkantkommune. Vi ligger på 71grader nord, helt inn til den arktiske klimasonen. Noen ganger kan det nok blåse ganske så frisk om ørene på oss, men vi har også store doser arktisk magi. Kan 22 mil med snøscooterløyper friste? Eller de fem vassdragene med laks og sjørøye? Sommeren er variert. Vi kan ikke garantere sydenvarme. Men når den nordnorske sommeren viser seg fra sin beste side, med varme dager og lyse sommernetter, ja så nyter vi dem i fulle drag og lever på dem til været snur vrangsiden til. For her oppe er det naturen som rår og gir deg opplevelser og minner for livet.

Vi er et samfunn med gode kommunikasjoner, både til lands, på sjøen og i lufta. Vi har det meste av servicefunksjoner som butikker, utesteder, rorbuer og hotell, ja til og med eget bakeri. Er du eventyrlysten med rett bakgrunn kan vi tilby deg jobb i et varmt, trygt og inkluderende samfunn. For det aller beste e folkan. Vil du bli en av oss? Nøl ikke med å søke. En ting til, i tillegg til alle de gode folkan, så har vi også verdens største samling av julenisser utstilt. Ikke rart vi er kåret til Norges beste utkantkommune. Selv nissene flytter hit.

Gamvik kommune omfattes av tiltaksområde i Nord-Troms og Finnmark med nedskrivning av studielån og skattefordeler.

30/03/2020
SØKNADSFRIST: Løpende Har du lyst å jobbe i helse som tillkallingsvakt? I tiden fremover vil Gamvik kommune ha behov for sykepleiere, helsefagarbeidere, både faglærte og ufaglærte. Trives du å hjelpe andre, er du serviceinstillt og selvstendig. Har du hatt en liten drøm i deg om jobbe innen helse, men du valgte noe annet? Har du jobbet tidligere i helse, men av ulike grunner har du de senere år jobbet med noe annet, men kunne tenke deg litt tilbake? Ja, da håper vi å høre fra deg. Å jobbe innen helse er både meningsfylt, faglig og sosialt. Vi ønsker at du registrer deg og legger ved din CV, så tar vi kontakt for å høre litt om hva du tenker. Dersom vi finner at du er personlig egnet, vil du få et en opplæringspakke individuelt tilrettelagt i forhold til din faglige bakgrunn! Registrer din CV her og vi høres!
Gamvik kommune Gamvik, Norge