Gamvik kommune

Vi blir stadig flere innbyggere i Gamvik kommune. Ikke så rart vi er kåret til Norges mest attraktive utkantkommune. Vi ligger på 71grader nord, helt inn til den arktiske klimasonen. Noen ganger kan det nok blåse ganske så frisk om ørene på oss, men vi har også store doser arktisk magi. Kan 22 mil med snøscooterløyper friste? Eller de fem vassdragene med laks og sjørøye? Sommeren er variert. Vi kan ikke garantere sydenvarme. Men når den nordnorske sommeren viser seg fra sin beste side, med varme dager og lyse sommernetter, ja så nyter vi dem i fulle drag og lever på dem til været snur vrangsiden til. For her oppe er det naturen som rår og gir deg opplevelser og minner for livet.

Vi er et samfunn med gode kommunikasjoner, både til lands, på sjøen og i lufta. Vi har det meste av servicefunksjoner som butikker, utesteder, rorbuer og hotell, ja til og med eget bakeri. Er du eventyrlysten med rett bakgrunn kan vi tilby deg jobb i et varmt, trygt og inkluderende samfunn. For det aller beste e folkan. Vil du bli en av oss? Nøl ikke med å søke. En ting til, i tillegg til alle de gode folkan, så har vi også verdens største samling av julenisser utstilt. Ikke rart vi er kåret til Norges beste utkantkommune. Selv nissene flytter hit.

Gamvik kommune omfattes av tiltaksområde i Nord-Troms og Finnmark med nedskrivning av studielån og skattefordeler.

18/09/2019
SØKNADSFRIST:13.10.2019 Om stillingen Økonomiavdelingen i kommunen har ledig 100% fast stilling som økonomirådgiver. Til stillingen søker vi etter en fleksibel og lærevillig person med formell kompetanse, og gjerne erfaring fra regnskap og økonomiarbeid i kommunal sektor. Stillingen rapporterer til økonomisjef.  Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver Regnskapsføring og ajourhold av regnskap Budsjettoppfølging og rapportering både internt og eksternt Kunne yte råd og veiledning til de ansatte på kontoret og øvrige administrasjon innenfor økonomiområdet Utvikling og implementering av internkontrollrutiner innenfor økonomiområdet Oppgaver knyttet til kommunens økonomisystem Kvalifikasjonskrav Relevant økonomiutdanning på høyskolenivå Kunnskap om og gjerne erfaring fra relevant arbeid i kommunal sektor er sterkt ønskelig God og relevant IT-kompetanse Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig med god framstillingsevne Gode analytiske egenskaper Stor arbeidskapasitet, fleksibel og lærevillig Personlig egnethet vil bli vektlagt. Vi tilbyr Spennende, utfordrende og varierende arbeidsoppgaver Gode arbeidsforhold med et aktivt og engasjert arbeidsmiljø Pensjonsordning og gode forsikringer i KLP Lønn i tråd med lov og avtaleverk Flyttegodtgjørelse etter gjeldende regulativ Om nødvendig, hjelp til å skaffe bolig Spørsmål om stillingen Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til økonomisjef Alexander Gubberud Krogh - telefon 78 49 63 03 / 412 96 030 - e-post  agk@gamvik.kommune.no Øvrige opplysninger Søknad samt CV leveres elektronisk via jobbnorge.no. Vitnemål, attester og lignende sendes kun etter oppfordring, og originaler eller bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med på et eventuelt intervju. Tilsetting skjer i henhold til lov og avtaleverk for kommunal sektor. Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste etter at søknadsfristen er ute. Søkere som ønsker at søknaden blir behandlet konfidensielt, bes opplyse om dette og grunngi det særskilt i søknaden. I henhold til offentlighetslovens § 25, 2. ledd kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Gamvik kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Dette betyr at kun søknader sendt via denne siden vil bli tatt i betraktning. Vil du vite mer om kommunen? Ta en titt på denne videoen, eller  se og hør tidligere og nåværende ledere .   
Gamvik kommune Gamvik, Norge