Lenvik kommune

Der hvor øya Senja møter fastlandet ligger barnebykommunen Lenvik. Med sine 11 620 flotte og engasjerte innbyggere, et spennende og innholdsrikt omland, og med en vakker og vill natur, er området attraktivt å bo i og flytte til. Størsteparten av befolkningen i kommunen bor i og i nærheten av byen Finnsnes som er kommunesenter for Lenvik og regionsenteret for Midt-Troms. Næringslivet i Midt-Troms-regionen er variert og spennende. Bardufoss lufthavn når du på 45 min. Hurtigbåten til de større byene Tromsø og Harstad tar vel 1 time. 

Berg, Lenvik, Torsken og Tranøy blir etter planen Senja kommune fra 2020. Den nye Senja kommune blir en av Norges fremste innen havbruk og sjømat. I tillegg har kommunen et mangfold av næringsbedrifter innen industri, handel og reiseliv. Senja kommune vil ha ca. 15000 innbyggere og har mange aktive og livskraftige bygder og tettsteder. Byen Finnsnes er regionsenteret i Midt-Troms, og vil bli kommunesenter i den nye kommunen. 

19/02/2019
SØKNADSFRIST: 28.02.2019 Om stillingen  Tjenesten er underlagt virksomhet for DMS-helsetjenesten. Helsestasjon- skolehelsetjenesten har egen fagleder med daglig drift ansvar. Fra 2020 er tjenesten underlagt Oppvekst og kultur med en egen seksjon for Barn- og familietjeneste. Stillingen som fagleder opprettholdes i Senja kommune som avdelingsleder. På vegene av Lenvik kommune søker vi etter en dyktig og engasjert fagleder i 100 % fast stilling med arbeidstid på dagtid. Trives du med å lede engasjerte medarbeidere i et spennende utviklingsarbeid, og samtidige være leder som jobber med organisasjon- og tjenesteutvikling, vil du få mulighet til dette. Høres det spennende ut å være med på å utvikle tjeneste tilbudet i prosessen mot Senja kommune vil du få mulighet til å være med på å forme en ny tjeneste. Avdelingen har et aktiv og godt fag- og arbeidsmiljø, med engasjerte medarbeider som for tiden består av 11,8 årsverk hvorav 10,4 årsverk helsesykepleiere inkludert fagleder, 0,8 årsverk merkantil og 0,6 årsverk venteroms assistent. I overgangen til Senja kommune vil det tilkomme  3-4 årsverk. Som fagleder inngår du i et lederkollegium sammen med øvrige fagledere i virksomheten. Din nærmeste leder fortiden er virksomhetsleder for DMS-Helsetjenesten. Arbeidsoppgaver Stillingen er knyttet til å lede og koordinere tjenester ved helsestasjon- og skolehelsetjeneste i grunn -og videregående skole, samt helsesykepleie tjeneste ved bosetning av nye flykninger. Fagleder har ansvar og oppgaver funksjoner tilknyttet faglig administrering og oppfølging av tjenestetilbudet i helsestasjon- og skolehelsetjenesten. Samt personal og økonomi oppfølging. Ved uforutsett fravær vil det være behov for at fagleder i korte perioder jobber deltid som utøvende helsesykepleier.    Vi tilbyr Faglige utfordringer i et spennende fagområde i stadig endring Stort fokus brukermedvirkning Et positivt og flerkulturelt arbeidsmiljø Fokus på kompetanseutvikling og velferdsteknologi En kommune i stor utvikling og endring Gode pensjonsordninger i KLP Kvalifikasjonskrav  Sykepleier med videreutdanning som helsesykepleier Relevant ledererfaring   Lederutdanning er ønskelig Gode skriftlig og muntlig formidlings evner Gode generelle data kunnskaper Førerkort klasse B  For stillingen gjelder  Lenvik kommunes verdier er respektfull, ta ansvar og mulihetsorientert. Vi ønsker ansatte som etterlever disse verdiene. Lønn etter avtale og kvalifikasjoner. Ansettelser skjer etter kommunale vilkår, på de lønns- og arbeidsvilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, kreves ved tilsetting. I henhold til offentlighetslov kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort, selv om søkeren har anmodet om søknad unntatt offentlighet. Kopi av attester og vitnemål skal framlegges ved intervju. Kopiene blir ikke returnert. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Virksomhetsleder DMS helsetjenester Evy Nordby 481 73 916.
Lenvik kommune Lenvik, Norge