Skip to main content
Tilbake

Digitale Helgeland

Digitale Helgeland er et kommunalt oppgavefelleskap som eies av 16 kommuner på Helgeland. Vår visjon er “sammen for utvikling og bedre tjenester”, dette betyr at vi setter brukeren i sentrum for å skape gode sammenhengende digitale tjenester for innbyggere, næringsliv og frivilligheten i vår region.

Vi er fire ansatte i Digitale Helgeland, to av oss er lokalisert i Brønnøysund, en i Mosjøen, mens vårt felles personvernombud er lokalisert i Mo i Rana. Det vi har til felles er at vi brenner for vår region og er over gjennomsnittet opptatt av digitalisering. Vi jobber for at kommunene skal ta i bruk de teknologiske mulighetene som finnes, for å gjøre en forskjell og for å skape bedre tjenester til innbyggerne.

Om du begynner å jobbe sammen med oss kan du selv velge hvor du vil bo og jobbe fra. Det eneste vi krever er at du holder til på Helgeland og at du har lyst å være en del av vårt team.

Vi jobber bredt ut i regionen mot kommuner, regionale kompetansekontor (RKK), sykehus, digitaliseringsdirektoratet, KS og andre samarbeidspartnere, samt mot andre regionale digitaliseringsnettverk rundt omkring i landet. Du blir dermed en del av et stort og spennende fagmiljø gjennom å jobbe i Digitale Helgeland.