Innlandet fylkeskommune

Fra 1. januar 2020 blir Hedmark og Oppland fylkeskommuner slått sammen til Innlandet fylkeskommune.

Fylkeskommunen har ansvar for en rekke viktige samfunnsoppgaver innenfor kompetanse, tannhelse, samferdsel, kultur, og næringsliv i fylket. På alle områder skal vi koordinere og bidra til samarbeid og utvikling av innlandssamfunnet på tvers av kommunegrensene.

Fylkeskommunen er politisk styrt med fylkestinget som øverste folkevalgte organ.

Vi er en stor, mangfoldig og framtidsrettet organisasjon med over 4000 kompetente medarbeidere. Innlandet fylkeskommunes visjon er "eventyrlige muligheter". Vi jobber alle for at Innlandet skal være et godt sted å bo og arbeide, og håper du vil være med på laget!

23/09/2020
  SØKNADSFRIST: 13.10.2020 Beskrivelse Fagskolen Innlandet har ledig inntil 100% fast undervisningsstilling, men delstilling kan også være aktuelt. Tiltredelse etter avtale.  Vi søker deg som Har en framoverlent holdning til endring og utvikling Har utdanning på minimum fagskolenivå og lang og variert praksis Har gode leder-, samarbeids- og kommunikasjonsevner Er motivert, har initiativ og glimt i øyet Vi tilbyr Et spennende og utfordrende fagmiljø som har fokus på mennesket, utvikling, læring og kompetanse Et godt samarbeidsklima  Fylkeskommunale tilsettingsvilkår med gode pensjons- og forsikringsordninger Om stillingen Undervisningsstilling i inntil 100 % med tiltredelse etter avtale. Stillingen kan deles på flere personer hvis delstilling er ønskelig. Stillingen inngår som en del av team innen...
Innlandet fylkeskommune Gjøvik, Norge