Notodden kommune

Notodden er Europas blueshovedstad, og ligger idyllisk til ved Heddalsvannet. Kommunen har et variert og nyskapende næringsliv, videregående skole, høyskole og sykehus. 

Våre 13000 innbyggere kan delta i et yrende kulturliv og besøke kafeer, utesteder, kino, teater og gallerier. Vi har meget attraktive boligområder og et godt tilbud innen aktivt friluftsliv. 

Notodden ligger 3 mil sørvest for Kongsberg og er et knutepunkt for kommunikasjon med gode tog- og bussforbindelser og flyplass med daglige flyavganger til Bergen. 

"Industriarven Rjukan - Notodden" ble i 2015 ført opp på UNESCO`s verdensarvliste.
 

23/10/2018
SØKNADSFRIST: 04.11.2018 Kort om stillingen Notodden kommune i samarbeid med kommunene Hjartdal og Tinn søker to psykologer/psykologspesialister i inntil 100% stilling hver. Stillingene er lokalisert til Helsestasjons- og skolehelsetjenesten i Notodden. Beskrivelse Stillingene skal styrke psykisk helsearbeid rettet mot gravide, barn/unge, og deres familier i de tre kommunene. Helsestasjonen på Notodden inneholder i tillegg til Helsestasjon- og skolehelsetjeneste også følgende tjenester: Rask psykisk helsehjelp, Frisklivssentral, Åpen barnehage og Støttekontakt/avlastning. Helsestasjonstjenesten er lokalisert sammen med barnefysioterapeuter, PPT og Barnevern i Familiehuset. Kommunene Notodden og Hjartdal holder på å implementere BTI (Bedre tverrfaglig innsats), og det er ønskelig at psykologene deltar i dette arbeidet. De to stillingene skal dekke psykologtjeneste tilsvarende 30% i Hjartdal, 70% i Tinn og 100% i Notodden. Arbeidsoppgaver Psykologene skal gi lavterskeltilbud til gravide, barn/unge og deres familier; - Gi veiledning og råd til foreldre/foresatte, barn/unge (0-20 år), støttesamtaler og samtaleterapi ved lettere psykiske plager - Deltakelse, forming og utvikling av tjeneste og stilling - Kollegaveiledning, kompetanseheving og tverrfaglig samarbeid - Forebyggende arbeid Kvalifikasjoner Profesjonsutdannet- eller autorisert psykolog/psykologspesialist fra Statens autorisasjonskontor for helsepersonell. Du må snakke og skrive godt norsk. Førerkort klasse B og du må disponere egen bil. Det er ønskelig med erfaring fra lignende eller annet relevant arbeid. Personlige egenskaper Vi søker etter medarbeidere som er engasjerte, faglig oppdatert, selvstendige og med gode samarbeidsevner. Du som søker må være interessert i forebyggende helsearbeid og engasjert i hvordan tidlig helsehjelp kan tilbys målgruppen. Personlig egnethet vektlegges. Vi tilbyr Notodden kommune har besatt en psykologstilling som arbeider i Rask psykisk helsehjelp og UngHelse-teamet. Godt faglig miljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver.  Faglig veiledning. Mulighet for spesialisering. I Telemark er det nettverk for psykologer som jobber i kommunene. Lønnsvilkår Lønn etter avtale. Søknad sendes Søknader på ledige stillinger sendes inn via elektronisk søknadsskjema i vårt rekrutteringsprogram. Etter søknadsfristen utløp utarbeides offentlig søkerliste. Søkere som ønsker å unntas offentlighet, må begrunne dette særskilt. Begrunnelsen vurderes i henhold til Offentlighetslovens bestemmelser. Hvis det etter kommunens vurdering ikke foreligger særskilt grunn, vil søkeren bli kontaktet før en eventuell offentliggjøring. Kontakter Åshild Bergstøl Virksomhetsleder E-post ashild.bergstol@notodden.kommune.no Mobil +4797050325 Arbeid 97050325
Notodden kommune Notodden, Norge