Strand kommune

 Strand kommune er en god kommune å bo i med nydelig natur og et allsidig sosialt og kulturelt liv. Vi har bra barnehagedekning og godt utbygd skoletilbud. De eldre i kommunen som trenger omsorg får også et godt tilbud.

Med sine ca. 12600 innbyggere er Strand den største kommunen i Ryfylke. Kommunen er 218km2 og ligger på fastlandet ca. 2 mil nord-øst for Stavanger, og har god kommunikasjon til Stavanger både med ferjer og hurtigbåt. I løpet av de neste åra vil det bli ferjefri forbindelse til Stavanger - Ryfastprosjektet. I dag pendler rundt 1000 mennesker daglig fra Strand til sin arbeidsplass i Stavangerområdet. Strand kommune har hatt en jevn befolkningsvekst de siste åra. Hovedsenteret i kommunen er Jørpeland, som fikk bystatus i 1998. Her bor i overkant av 6000 mennesker. Tau er det andre senteret, med 3000 innbyggere.

21/08/2019
SØKNADSFRIST: 06.09.2019 Strand kommune er vekst og i utvikling! Til å hjelpe oss å få mest mulig ut av ressursene, trenger vi en ny rådgiver i økonomiavdelingen. Vi søker deg med kompetanse og erfaring til å ta et overordnet ansvar for eiendomsskatt, finansforvaltning, eierskapsstyring og analysearbeid. Stillingen innebærer utstrakt samarbeid med kommunens administrasjon og virksomheter, samarbeid med andre kommuner og utadrettet arbeid mot våre innbyggere. Som rådgiver i økonomiavdelingen vil du få et hovedansvar for å: - Bidra til en bedre eierskapsforvaltning i Strand kommune - Planlegge, gjennomføre og følge opp årlig utskriving av eiendomsskatt - Bidra til en effektiv finansforvaltning - Bidra med analytiske vurderinger, rapportering og utredninger til blant annet budsjettarbeidet. Kvalifikasjoner - Relevant mastergrad fra universitet, fortrinnsvis innen økonomi/administrasjon, samfunnsfag eller juridiske fag. Vi søker deg som har - Erfaring med tverrfaglig analytisk arbeid - Genuin interesse for økonomi og analyse - Svært god muntlig og skriftlig framstillingsevne - Gode ferdigheter i bruk av IT verktøyer Det er i tillegg ønskelig at du har erfaring fra - offentlig forvaltning - fagområdene finansforvaltning, eierskapsforvaltning eller eiendomsskatt. Egenskaper - Erfaring med samarbeid i team parallelt med evne til å jobbe selvstendig og effektivt - Pålitelig, analytisk og strukturert - Gode veilednings- og samarbeidsevner - Positiv og fleksibel - Innbyr til tillit og er løsningsorientert. Andre krav - Politiattest. Vi tilbyr - En spennende, meningsfull, synlig og utfordrende 100 % stilling - Et fleksibelt, uformelt og tverrfaglig arbeidsmiljø - Gode pensjons og forsikringsordninger - Fleksibel arbeidstid Spørsmål om stillingen Kontaktperson: Hanne K. Fjelde Krog Stillingstittel: Økonomisjef Telefon: 51 74 30 94 Mobil: 452 26 996
Strand kommune Jørpeland, Norge