Aurskog-Høland kommune

Kommunen ligger under en time fra Oslo, Gardermoen og Charlottenberg, og kun 30 minutter fra Lillestrøm og store deler av Romerike. Vi er Oslos nærmeste villmark med et rikt dyreliv og et flott kulturlandskap, og med flere tettsteder der Bjørkelangen som kommunesenteret nylig har åpnet et nytt og flott folkebad, et fullverdig helsehus, skolebygg med fokus på miljø og et kompleks med leiligheter, avlastning og dagsenter for personer med nedsatt funksjonsevne.

Aurskog-Høland kommune er en fremtidsrettet organisasjon der medarbeiderne er den viktigste ressursen for at vi skal lykkes i å skape det mangfoldige og gode liv for våre innbyggere og gjester. Det gjør vi best sammen, og som ansatt er vi opptatt av å gi deg ansvar og spennende arbeidsoppgaver, samtidig som vi legger til rette for faglig utvikling.

Vi ønsker oss flere initiativrike og dyktige medarbeidere som setter pris på å bli utfordret og som aktivt bidrar i løsningen av kommunens oppgaver. Vi er en kommune i vekst. Det gir oss mange muligheter i tiden fremover. Vi kan tilby spennende og utviklende oppgaver. 

02/09/2020
SØKNADSFRIST: 27.09.2020 Er du sykepleier  og vil bli en av våre kollegaer som er interessert i eldreomsorg, opptrening og tverrfaglig samarbeid? Ønsker du å være del av et team med fokus på faglige utfordringer og meningsfylte oppgaver? Da bør du fortsette å lese stillingsannonsen!  Bjørkelangen sykehjem  ligger i Bjørkelangen sentrum, ca. 30 minutter fra Lillestrøm, med umiddelbar nærhet til bussforbindelse. Bjørkelangen sykehjem består av for tiden av skjermet enhet med 12 sengeplasser samt avdeling 2 med 18 sengeplasser. Avdelingene har en god fagdekning med stor andel sykepleiere. Vi har fokus på tverrfaglig samarbeid og høy kvalitet på tjenestene. Pasientene ved avdeling 2 kommer hovedsakelig rett fra sykehusopphold for videre vurdering, utredning og/ eller opptrening, med sikte på å komme hjem, avlasting eller pasienter i...
Aurskog-Høland kommune Bjørkelangen, Norge