Lund kommune

Lund kommune har om lag 3250 innbyggere og ligger i Sør-Rogaland mellom byene Egersund og Flekkefjord. E-39 og jernbane gjennom kommunen gir gode forbindelser vestover og østover. Lund er en industrikommune. Vindus- og dørprodusenten NorDan har sitt hovedkontor og sin største fabrikk på Moi (kommunesenter).

Vi har en svært variert og attraktiv natur, med fiske, friluftsliv og kulturtilbud både sommer og vinter. Kommunen har også Lundbadet – et anlegg med 25 m. svømmebasseng, eget terapibasseng, egen badekulp, squashbaner og treningssenter med flere aktiviteter.

19/10/2018
SØKNADSFRIST: 29.10.2018 Ledig stilling som kommunalsjef økonomi er ledig 01.01.19. Arbeidsoppgaver Kommunalsjefen for økonomi utgjør sammen med kommunalsjefene for oppvekst- og kultur, helse og omsorg, plan, næring og miljø og rådmannen kommunens administrative ledergruppe. Kommunalsjef for økonomi har det faglige ansvaret for den totale økonomistyringen i kommunen, herunder budsjettering, regnskap, skatt og finans. Kommunalsjefen er også leder for rådmannens stab ink. IKT. Det er ønskelig at vår nye kommunalsjef har høyere/økonomiutdanning, kunnskap om kommunal forvaltning, har gode analyttiske evner og en inkluderende lederstil. Utdanningsretning Økonomi Administrasjon og ledelse Utdanningsnivå Høyskole / Universitet Vi tilbyr Kommunen kan være behjelpelig med å skaffe bolig. Søknad sendes elektronisk via Lund kommunes hjemmeside/ledige stillinger/søknadsportalen. Kontaktinfo: Siv Kristin Egenes Rådmann 90682586 Siv.Kristin.Egenes@lund.kommune.no  
Lund kommune Lund, Norge