Tvedestrand kommune

Trives du med utfordringer og fornyelse, og har du lyst til å jobbe med varierte og meningsfylte oppgaver? Da er en jobb i Tvedestrand kommune noe for deg! Hos oss finner du dyktige kolleger, en løsningsorientert kultur, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi ønsker oss engasjerte, energiske og kreative medarbeidere som hjelper oss med å utvikle og forbedre både tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon.

Jobbe i Tvedestrand

Tvedestrand, en sjarmerende sørlandsby med en fantastisk skjærgård og kort avstand til større byområder både i øst og i vest. 
Vi har et godt skoletilbud. Her får du også gode helsetjenester, varierte bomiljøer med mulighet for sjønære tomter og et mangfoldig kulturliv. 

Tvedestrand kommune har og søker kompetente medarbeidere som løser mange og utfordrende oppgaver i et trivelig miljø. 

Velkommen som jobbsøker! 
23/07/2018
SØKNADSFRIST: 20.08.2018 Enhet for teknisk drift har ledig 100 % stilling som driftsoperatør for snarlig tiltredelse. Søknadsfrist: 20. august 2018. Enheten har ansvar for vann, avløp, renovasjon, feiing, veier, parkering, skjærgårdstjenesten og grøntområder/parker. Stillingens arbeidsområder: Drift og vedlikeholdsoppgaver av ledningsnett for vann og avløp. Oppfølging og drift av pumpestasjoner og andre driftsoppgaver. Delta i andre arbeidsoppgaver utenom vann og avløp ved behov. Delta i vaktordning. Du må: Ha relevant fagbrev som rørlegger eller tilsvarende. Ha samarbeidsevner og kunne delta i et team. Ha evne til å arbeide selvstendig. Søker må minimum ha førerkort kl. B. Ønskelige kvalifikasjoner: Erfaring fra vedlikehold/drift av vann- og avløpsanlegg eller drift av ledningsnett. Erfaring i bruk av dataverktøy Maskinførerbevis Båtførerbevis Vi søker en person som er utadvendt, serviceinnstilt, med gode samarbeidsevner og godt humør. Kommunen har et godt utbygget ledningsnettverk med mange pumpestasjoner. Vi kan tilby spennende og varierende oppgaver. Stillingen lønnes etter avtale i h.h.t. hovedtariffavtalen, avhenging av kvalifikasjoner. Ansettelse og arbeidsvilkår vil følge gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler. Den kommunale arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen.  Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.  Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingene. Tvedestrand kommune har innført  elektronisk søknadsskjema  som skal benyttes ved søknad på ledige stillinger. Dersom søkeren ønsker å reservere seg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkeren varsles dersom ønske om reservasjon ikke tas til følge. Nærmere opplysninger om stillingen rettes til: Anton Thomassen 37199544 / 95197065 (ferie 16/7 – 10/8) eller Arvid Knutsen (Formann VA) 91661416 (tilgjengelig fra 16.juli) Thomassen, Anton   Knutsen, Arvid
Tvedestrand kommune Tvedestrand, Norge