Søgne kommune

Søgne kommune ligger vakkert plassert ved sørlandskysten like vest for Kristiansand. Kommunen har 11 500 innbyggere og opplever sterkt vekst. Vi har et godt kultur- og fritidstilbud, og rekreasjonsmulighetene er mange. Dette kombinert med kort avstand til Kristiansand gjør Søgne til en attraktiv bokommune for mange. For mer informasjon les mer her.

Søgne kommune er en allsidig organisasjon som tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø. Vårt fokus er fornyelse, brukerorientering og kvalitet i tjenestene. Vi jobber for at du som medarbeider får brukt din kompetanse og opplever glede og arbeidslyst. Søgne kommune har nærmere 900 ansatte.

30/01/2019
SØKNADSFRIST: 20.02.2019 Enhet for hjemmetjenester består av avdeling øst, avdeling vest og bokollektiv med aktivitetssenter og har litt over 100 medarbeidere. Hjemmetjenesten er en av kommunens satsingsområder. Vi arbeider målrettet for å være innovative og har tett samarbeid med hverdagsrehabiliteringsteamet. Vi har nå ledig et vikariat som sykepleier på avdeling vest i ca. 70% stilling for snarlig tiltredelse. Avdelingene i enheten har tett samarbeid. Stillingen innebærer dag- og aftenvakter med arbeid hver 3.helg. For ansatte som ønsker å arbeide hyppigere enn hver 3.helg, kan det avtales bonusordning( bonustrapp) . Det er også mulig å jobbe mer enn 70% dersom en ønsker det ved hjelp av frie timer, men dette er frivillig. Under ansettelsesprosessen kan annen stilling bli ledig.  Arbeidsoppgaver gi nødvendig helsehjelp til brukere av hjemmetjenesten arbeide for god kvalitet på tjenesten samarbeide slik at helsetjenestene til bruker er koordinert og helhetlig  veilede medarbeidere, brukere, pårørende, lærlinger og studenter innenfor eget arbeids- og ansvarsområde.   Kvalifikasjoner autorisert sykepleier god muntlig og skriftlig fremstillingsevne gode datakunnskaper det er ønskelig med arbeidserfaring/kjennskap til den aktuelle brukergruppen gyldig førerkort, klasse B politiattest må fremlegges  Personlige egenskaper pålitelig og fleksibel i stand til å se muligheter og løsninger på ulike utfordringer knyttet til hjemmetjenesten nøyaktig,  ryddig, faglig oppdatert resultatorientert og har god arbeidskapasitet selvstendig og samtidig evner å arbeide i team lojal til hjemmetjenestens målsetting  Kontaktinformasjon   Zeljka Matic Avdelingsleder  97120171
Søgne kommune Søgne, Norge