Tysvær kommune

Tysvær kommune er sentralt plassert på Haugalandet med 11000 innbyggjarar. Kommunesenteret Aksdal ligg berre 13 km sør-aust for Haugesund med gode kommunikasjonar mot Bergen og Stavanger og kort veg til flyplass. 
Tysvær er ein vekstkommune med ein særs ung befolkning, og har flotte tilbud innan kultur og idrett. Barnehagar og skular er moderne og gir gode tilbud i dei ulike delane av kommunen.

05/08/2018
SØKNADSFRIST: 01.09.2018 Tysvær kommune har ledig stilling som rådgiver eiendomsutvikling. Stillingen er organisert under Drift og Eigedom i resultatområde Teknisk. Samlet har resultatområde Teknisk 85 årsverk. Stillingen har blant annet ansvaret for utvikling og salg av kommunale eiendommer. Arbeidsoppgaver Ivareta eiendomsutvikling i planprosesser Utvikling og salg av kommunale utbyggingsareal Gjennomføre politiske vedtak om salg av kommunale eiendommer Kjøp av eiendom til kommunale formål Ivareta kommunens grunneierinteresser  Saksbehandling knyttet til gjennomføring av kjøp/salg Saksbehandling for politiske organ   Krav til kompetanse  Primært søker vi etter jordskiftekandidat, statsautorisert eiendomsmegler, eller advokat/jurist med relevant arbeidserfaring. Annen relevant utdanning og arbeidserfaring innenfor prosjekt- og eiendomsutvikling kan bli vurdert Resultatorientert og personlig integritet i forhold til faglige beslutninger Stor gjennomføringsevne i forhold til framdrift, økonomi og kvalitet Vi søker en "lagspiller" med evne til å skape tillitt og å oppnå resultater i samarbeide med andre.  Muntlig og skriftlig fremstillingsevne vektlegges. Vi tilbyr Et godt arbeidsmiljø Selvstendige, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver Lønn etter avtale Slik søker du  Søkere må søke elektronisk via søknadsportalen. Spørsmål om hvordan du søker kan rettes til Servicetorget på telefon: 52 75 70 00. Vitnemål og attester skal kun tas med til evt.intervju, og disse blir dessverre ikke returnert. Spørsmål om stillingen Kontaktperson: Bjørn Bruaset Stillingstittel: Teknisk sjef Telefon:  915 80 227
Tysvær kommune Tysvær, Norge