Sokndal kommune

Sokndal er den sørligste kommunen i Rogaland med ca 3300 innbyggere. Administrasjonssenter er Hauge i Dalane (Haua). Andre tettsteder: Åna-Sira, Jøssingfjord, Sogndalstrand, Rekefjord, Nesvåg, Ålgård, Myssa, Mydland, Barstad og Eia. Fylkesvei 44/Nordsjøvegen går gjennom store deler av kommunen og forbinder Sokndal med Egersund og Flekkefjord. Ekspressbuss fra Sokndal til Stavanger.

Sokndal Kommune var den første kommunen i Norden som sluttet seg til Cittaslow, en internasjonal bevegelse som startet i Italia i 1999. Tanken var å bremse litt på jaget, skru ned tempoet og prioritere livskvalitet og det gode liv. I Sokndal er det lov å være annerledes og litt gal. Vi har begravd Janteloven. Vi har egen Kjærlighetsuke og fokus på de nære ting. Vi har ingen turister - bare gjester!

30/09/2020
SØKNADSFRIST: 15.10.2020 Det er ledig 100 % fast stilling som kommunepsykolog i Sokndal kommune. Arbeidssted: Stillingen inngår i et kommunesamarbeid mellom Lund kommune, Bjerkreim kommune og Sokndal kommune. Psykologen må påberegne å være tilstede ukentlig i alle kommunene. Nærmere detaljer rundt kontorsted avtales direkte med aktuell kandidat. Hovedarbeidsoppgaver for stillingen - Psykologen skal ha fagansvar for psykisk helsetjeneste i Sokndal kommune - Videre skal psykologen ha hovedansvar for veiledning av personell i kommunene - Arbeidsoppgaver på systemnivå vil være deltakelse i kommunenes folkehelsearbeid, utforming av strategier for forebygging og tidlig innsats i kommunene, samt deltakelse i kommunalt planarbeid. - Psykologen skal inngå i arbeidet knyttet til barn og unge i kommunene, og samarbeide tett med andre tjenester i dette feltet.  Krav til...
Sokndal kommune Sokndal, Norge