Torsken kommune

Torsken kommune ligger ytterst på eventyrøya Senja i Troms og har i underkant av 900 innbyggere. Landarealet er på 246 km2. Gryllefjord er administrasjonssted og ligger som de andre bygdene i kommunen vakkert og dramatisk til ved foten av høye og bratte fjell.

På grunn av sin strategiske beliggenhet i forhold til de store fiskefeltene utenfor Troms, har fiskerier og fiskeindustri en sentral plass i kommunens næringsliv.Lange og dype fjorder gir fordeler ved oppdrettsvirksomhet og fjordfiske.Torsken er den mest fiskeriavhengige kommunen i Troms. 

23/10/2018
Sykepleier I pleie og omsorgstjenesten sør, Torsken kommune, er det ledig 100% fast stilling som sykepleier, for snarlig tiltredelse. Arbeidssted er for tiden PLO sør, stillingen inngår i gjeldende turnus, med arbeid per tiden hver 3. helg. Søknadsfrist: 18.11.2018 Les fullstendig stillingsutlysning og søk på stillingen her   Helsefagarbeider I pleie og omsorgstjenesten sør, Torsken kommune, er det ledig 100% fast stilling som helsefagarbeider, for snarlig tiltredelse. Arbeidssted er for tiden PLO sør, stillingen inngår i gjeldende turnus, med arbeid per tiden hver 3. helg. Søknadsfrist: Snarest Les fullstendig stillingsutlysning og søk på stillingen her Lærer Lærerstilling ved Gryllefjord Oppvekstsenter Gryllefjord Oppvekstsenter  har ledig inntil 100% vikariat som lærer ut skoleåret 2018/2019. Stillingen er ledig pr. dags dato. Snarlig tiltredelse i stillingen er ønskelig. Undervisning vil være i hele klasser eller i mindre grupper. Vi søker en allmennlærer eller faglærer som kan undervise i flere fag i grunnskolen. Personlig egnethet vil bli vektlagt ved tilsetting. Søknadsfrist: Snarest Les fullstendig stillingsutlysning og søk på stillingen her
Torsken kommune Torsken, Norge