Skip to main content
Tilbake

Berlevåg kommune

Hyggelig at du er interessert i å sjekke dine muligheter i Berlevåg kommune. 

Kommunen med sine 1020 innbyggere består av tettstedet Berlevåg og fiskeværet Kongsfjord, og ligger geografisk plassert ytterst på Varangerhalvøya. Vi har en særegen natur og unike muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Her finnes et aktivt og levende kultur- og fritidstilbud med idrettshall, kulturskole, korps, sangkor, kino, revy og mye mer. Kommunen har et godt utbygd service- og velferdstilbud.

Kommunikasjonsmulighetene er gode, med flere daglige flyavganger, buss og hurtigruteanløp. Kommunen har full barnehagedekning, og virksomheten har nylig flyttet inn i nybygde og moderne lokaler.

I Finnmark gjelder statlige virkemiddelordninger som lavere skatt og høyere barnetrygd, samt nedskrivning av studielån i Statens lånekasse, med inntil 10 % begrenset oppad til kr. 25.000,-. Berlevåg er et av Norges mest omtalte steder, faktisk verdensberømt blant annet pga mannskoret. Dersom du drømmer om et eventyr for en periode i livet er dette en flott sjanse!! Du får mulighet til utfordringer og erfaringer som er ubetalelige.