Hamar kommune

Velkommen til Hamar kommune!

Hamar kommune har satset mye på god byutvikling, og vi har fått et sentrum der folk trives. Beliggenheten ved Mjøsa verdsettes høyt, og rett utenfor bykjernen finner vi et åpent kulturlandskap som strekker seg opp mot Hedmarks-vidda. Hamar er også en idrettsby og vertskommune for arrangementer.

Med over 2500 ansatte, er Hamar kommune den største arbeidsplassen i Hamar. Medarbeiderne har bakgrunn fra mange ulike yrker og har svært allsidig kompetanse. Våre verdier er åpen, pålitelig, modig og helhetlig. 
Les mer om Hamar kommune

15/02/2019
SØKNADSFRIST: 05.03.2019 Stillingen som rektor i Hamar kulturskole er ledig for snarlig tiltredelse. Rektor er virksomhetsleder og rapporterer til Kommunalsjef Kultur og frivillighet.  Ved tiltredelse må det legges fram gyldig politiattest av nyere dato. Arbeidsoppgaver Utvikle Hamar kulturskole og skolens tilbud Kulturfaglig, pedagogisk og administrativ ledelse herunder økonomi- og personalansvar Samarbeid med profesjonelle kulturaktører, grunnskole, frivillige organisasjoner, private aktører og næringsliv Ansvar for Den Kulturelle Skolesekken Tverrfaglig samarbeid om barn og unges oppvekst Planlegge og gjennomføre arrangement Kvalifikasjoner Minimum 3-årig høgskoleutdanning. Kunstfaglig utdanning er ønskelig. Relevant lederutdanning og/eller ledererfaring Erfaring fra arbeid med kunst/kultur, barn og unge, kulturskole eller annen relevant virksomhet Pedagogisk utdannelse og/eller tilsvarende realkompetanse Utdanningsretning Teater / Musikk / Dans Administrasjon og ledelse Kunst Utdanningsnivå Høyskole / Universitet Personlige egenskaper Gode samarbeidsevner, tydelig lederskap og god gjennomføringsevne knyttet til strategisk og langsiktig utvikling God digital kompetanse knyttet til drift og utvikling Ønskelig med erfaring fra omstillings- og endringsarbeid Evne til å bygge gode relasjoner Evne til å motivere, inspirere og involvere ansatte faglig og kunstnerisk Erfaring med og evne til god økonomistyring God kjennskap til arbeid med rammeplaner og virksomhetsplaner Evne til å profilere skolen lokalt og regionalt Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt Språk Norsk Vi tilbyr Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et kreativt arbeidsmiljø med høyt kvalifiserte medarbeidere Spennende utviklingsoppgaver Tverrfaglig arbeidsmiljø i Hamar kulturhus Lønn etter avtale Medlemskap i KLP - gruppelivsforsikring og pensjonsavtale Arbeid kveld/helg må påregnes. Hamar kommune er en IA-bedrift Kontaktinfo: Morten Midtlien (+47) 41217421
Hamar kommune Hamar, Norge