Telemark fylkeskommune

Telemark fylkeskommune står foran spennende endrings- og utviklingsprosesser, ikke minst fordi Telemark og Vestfold fylkeskommuner slås sammen fra 1. januar 2020. For våre ansatte innebærer dette en periode med mange nye muligheter og krevende og utfordrende oppgaver.

Fylkeskommunen styres av politikerne i Telemark fylkesting. I dag er vi ca.1600 ansatte som daglig gjør vårt beste for Telemark og alle som bor i fylket vårt. 

Våre hovedoppgaver er å styrke kompetansen, infrastrukturen og kollektivtrafikken, næringslivet, kulturlivet, folkehelsa og tannhelsa i fylket. 

Våre verdier er vår guide i arbeidshverdagen. De forteller oss hvordan vi løser våre oppgaver og hvordan vi er i møte med andre. Våre verdier er: Vær modig, imøtekommende og troverdig!

13/08/2018
SØKNADSFRIST: 31.08.2018 Vi har ledig 100% fast stilling som studieleder, der det er ønskelig med snarest mulig tiltredelse Opplysninger om skolen Kragerø vgs er en skole med undervisning innen yrkesfag og studiespesialisering/idrett. Skolen har om lag 60 ansatte og 400 elever. Vi har opplæring innen følgende utdanningsprogram: Byggfag, teknikk og industriell produksjon, helse og oppvekst, studiespesialisering, idrett og påbygg for studiekompetanse. Fra skoleåret 2018/19 skal vi også i gang med egen innovasjonslinje innen studiespesialisering. I tillegg til undervisning på videregående nivå, samarbeider vi med Kragerø Læringssenter om voksenopplæring og har et eget kurssenter med oppdrag for næringslivet og offentlige virksomheter. Skolen scorer bra i forhold til elevers trivsel og jobber strukturert med ytterligere forbedring på elevers læringsresultater. Vi driver utstrakt utviklingsarbeid med satsinger innen klasseledelse, tilpasset opplæring, vurderingsarbeid og HRM. Arbeidsområde Studieleder er en del av skolens lederteam og har ansvar for: - Skoletilbud/inntak - Stillingsplan og timeplaner - Pedagogisk oppfølging og veiledning - Eksamensadministrasjon - Dokumentasjon - Økonomioppfølging - Elevadministrasjon - Administrasjon av brukerundersøkelser - Datasystemer - Kvalitetssystemet - Arkivsystemet Kvalifikasjoner Vi søker etter en leder som har disse kvalifikasjonene: - Pedagogisk utdannelse - Ledererfaring eller tilsvarende realkompetanse - System- og regelkompetanse, eller evne til å tilegne seg regelkompetanse i studielederrollen - Utviklingsorientert og oppdatert på nyere skoleforskning - Evne til å arbeide kunnskapsbasert - Engasjement og teft for pedagogisk utviklingsarbeid - God til å samarbeide, dele og kommunisere tydelig - Kunne gi og ta i mot veiledning - Er tillitsvekkende og kan motivere og inspirere andre - Er flekisbel, strukturert, ansvarlig og samlende - Evne til å se helheten og kunne prioritere ressurser i tråd med mål og satsingsområder Offentliggjøring Søkere kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt for offentlighet. Dersom ønske ikke etterkommes, vil søkeren bli varslet om dette. (Offentleglova § 25) Slik søker du Vi anbefaler å ha skrevet søknadsteksten i et tekstbehandlingssystem før du starter søkeprosessen. Da kan du lime (kopiere) inn teksten i søknaden. Når du begynner å registrere søknaden må du ferdigstille, det er ikke mulig å mellomlagre søknaden. Velg "Søk på stilling" og gjennomfør de 5 hovedpunktene før du sender søknaden ved hjelp av det siste punktet. Hvis du har huket av for at du vil ha dokumenter og annen kommunikasjon tilsendt elektronisk, vil du få en epost med kvittering om at søknaden er mottatt. Kontakter Navn: Hilde Rønning Clausen Tittel: Rektor E-post: hilde.ronning.clausen@t-fk.no Mobil: 45269177 Arbeid: 35919506
Telemark fylkeskommune Kragerø, Norge