Lillehammer kommune

Lillehammer er en moderne by som samtidig har fått utmerkelser for sin arkitektur og bevaring av opprinnelig bebyggelse i gågata. Nasjonalt og internasjonalt er Lillehammer mest kjent for å ha arrangert de 17. Olympiske vinterleker i 1994. I februar 2016 var Lillehammer vertskap for Ungdoms-OL. 

Byen ved Mjøsa er en vinter- og kulturby, og huser blant annet Norsk Litteraturfestival og Dølajazz, men aller mest er nok Lillehammer kjent som vinterby. Byen og regionen har stor arrangementskompetanse, særlig med tanke på nasjonale og internasjonale idrettsarrangement. Lillehammer har et stabilt innlandsklima og et fantastisk turterreng for både sommer- og vinteraktiviteter. Innbyggerne teller snart 28.000, og kommunen har en utstrekning på 477 km2, mens Lillehammer-regionen (Lillehammer, Øyer og Gausdal) har nær 40. 000 innbyggere. Byen er vertskommune for Sykehuset Innlandet – Lillehammer, fylkesmannsembetet og fylkesadministrasjonen, og har gode kommunikasjonsforbindelser til jernbane, buss og flyplass.

Vil du vite mer om hvordan det er å bo og arbeide i Lillehammerregionen, og se andre muligheter, klikk her.

15/04/2019
SØKNADSFRIST: 05.05.2019 F1 er en demensavdeling med 20 plasser, hvor 2 av disse er avlastning/korttidsplasser. Avdelingen består av både yngre og eldre pasienter, og det er lagt vekt på individueltrettede miljøtiltak der modellen TID er sentral.. Avdelingen samarbeider med spesialisthelsetjenesten, og SAMAKS veiledningsteam.  Avdelingene samarbeider tett på tvers og har en engasjert og aktiv ledergruppe.  Vi søker etter en leder som er sykepleier/ vernepleier med interesse for fagfeltet demens, og som evner å involvere, inspirere og motivere avdelingens ansatte.  Det er krav om godkjent politiattest jf. helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4. Arbeidsoppgaver Avdelingsleder har det faglige og økonomiske ansvar for avdelingen, samt personalansvar Leder må legge til rette for videreutvikling og påvirke til et godt arbeidsmiljø Evne til å motivere ansatt til selvstendig arbeid, fokusere på faglig oppdatering og kunnskap Inngår i lederteam sammen med andre ledere ved Lillehammer helsehus Kvalifikasjoner Norsk autorisasjon Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig Det er et krav om lederutdanning og/eller erfaring som leder. Gode dataferdigheter Du må kunne vise til gode resultater mht. medarbeiderutvikling God i konflikthåndtering Utdanningsretning Utdanningstittel: Sykepleier/Vernepleier Utdanningsnivå Høyskole / Universitet Personlige egenskaper Gode lederegenskaper Evne til endring og omstilling og være utviklingsorientert Være fleksibel og like å arbeide variert Like å arbeide selvstendig, tverrfaglig og i team Aktivt bidra til arbeidsglede God på kommunikasjon og relasjonskompetanse Like å jobbe i høyt tempo Personlig egnethet vil bli sterkt vektlagt Språk Norsk Vi tilbyr Dyktige kollegaer Lederavtale Godt arbeidsmiljø God pensjonsavtale Utfordrende og tverrfaglig fagmiljø Spennende og varierende arbeidsoppgaver Elektronisk kvalitetsverktøy med avviksbehandling Kontaktinfo: Cathrine Bang Hellum Tjenesteområdeleder (+47) 90565321
Lillehammer kommune Lillehammer, Norge