Kvinesdal kommune

Kvinesdal er en kommune sentralt i vestre del av Vest-Agder. Det tar ca 30 min. bilkjøring til kommunensentrene Lyngdal, Hægebostad, Farsund og Flekkefjord. Til Sirdal trenger man ca. 45-50 min.
Rådhuset ligger i Liknes sentrum, mens skoler, barnehager og bo-/pleietilbud finnes flere steder i kommunen.

Vi har slagordet Vakker | Vennlig | Vågal

Vakker
Kvinesdal er en kommune med mange små og store naturperler. Kommunen strekker seg fra Feda i sør, opp gjennom Austerdalen og Vesterdal og opp til Knaben og fjellheimen i nord. På din ferd fra hav til hei eller omvendt vil du finne mange vakre steder hvor du kan slappe av og bare nyte den vakre naturen.

Vennlig
Kvindølen er vennlig og hjelpsom.

Vågal
Vågale kvindøler finns det mange av. De meste kjente er vel verdensevangelisten Aril Edvardsen, rallykjøreren Ludvig Hunsbedt, kokken Trond Moi, sangerne Kjellaug Tesaker og Silvia Moi, musiker og komponist Sverre Eftestøl og bandet Luxus Leverpostei.

16/09/2020
SØKNADSFRIST: 04.10.2020 Vil du jobbe og bo i en vakker, vennlig og vågal kommune, delta i et åpent, inkluderende og aktivt lokalsamfunn, og arbeide i en skole som er preget av målrettet fokus, godt humør og positivt samarbeid -- så har du sjansen nå! Kvinesdal ungdomsskole har ledig to vikariater på henholdsvis 100% og 80%. 80% tiltredelse snarest, med varighet til 31.07.2021. 100% tiltredelse 01.12.20, med varighet til 31.12.2021 Arbeidsoppgaver Ønsket fagkompetanse: norsk, engelsk, men andre fag er også aktuelle. Kvalifikasjoner Grunnskolelærerutdanning for 5.-10. årstrinn Allmennlærerutdanning Faglærerutdanning Universitets- og høyskoleutdanning og PPU Det er ønskelig med erfaring fra undervisning. Søkere bør ha god arbeidskapasitet, lojalitet og fleksibilitet. Personlige egenskaper Personen vi søker må ha...
Kvinesdal kommune Kvinesdal, Norge