Kvinesdal kommune

Kvinesdal er en kommune sentralt i vestre del av Vest-Agder. Det tar ca 30 min. bilkjøring til kommunensentrene Lyngdal, Hægebostad, Farsund og Flekkefjord. Til Sirdal trenger man ca. 45-50 min.
Rådhuset ligger i Liknes sentrum, mens skoler, barnehager og bo-/pleietilbud finnes flere steder i kommunen.

Vi har slagordet Vakker | Vennlig | Vågal

Vakker
Kvinesdal er en kommune med mange små og store naturperler. Kommunen strekker seg fra Feda i sør, opp gjennom Austerdalen og Vesterdal og opp til Knaben og fjellheimen i nord. På din ferd fra hav til hei eller omvendt vil du finne mange vakre steder hvor du kan slappe av og bare nyte den vakre naturen.

Vennlig
Kvindølen er vennlig og hjelpsom.

Vågal
Vågale kvindøler finns det mange av. De meste kjente er vel verdensevangelisten Aril Edvardsen, rallykjøreren Ludvig Hunsbedt, kokken Trond Moi, sangerne Kjellaug Tesaker og Silvia Moi, musiker og komponist Sverre Eftestøl og bandet Luxus Leverpostei.

26/06/2020
SØKNADSFRIST: 09.07.2020 Enhetens visjon: «Vi skaper stjernestunder!» Vi er et livsgledehjem, bestående av 31 sykehjemsplasser, - 7 av disse er skjermet enhet for personer med demens og 14 plasser er omsorgshybler med heldøgns bemanning for personer med demens. Vi har også Dagsenter for hjemmeboende med demens, fagkonsulent, vikarsentral og storkjøkkendrift. Vi er en enhet med 90 dyktige og flotte medarbeidere. Avdelingen, boenhetene: Boenhetene for personer med demens består av 21 tilrettelagte plasser for personer med kognitiv svikt. Avdelingene har flere faggrupper som samarbeider for å gi enhver beboer den best tilrettelagte hverdagen som er mulig. Arbeidsmiljøet er preget av åpenhet, humor, faglig fokus og rom for uenigheter og drøfting. Vi har fokus på den enkeltes verdighet, særlig i møte med livets siste dager. Vi søker nå etter avdelingsleder til et...
Kvinesdal kommune Kvinesdal, Norge