Kvinesdal kommune

Kvinesdal er en kommune sentralt i vestre del av Vest-Agder. Det tar ca 30 min. bilkjøring til kommunensentrene Lyngdal, Hægebostad, Farsund og Flekkefjord. Til Sirdal trenger man ca. 45-50 min.
Rådhuset ligger i Liknes sentrum, mens skoler, barnehager og bo-/pleietilbud finnes flere steder i kommunen.

Vi har slagordet Vakker | Vennlig | Vågal

Vakker
Kvinesdal er en kommune med mange små og store naturperler. Kommunen strekker seg fra Feda i sør, opp gjennom Austerdalen og Vesterdal og opp til Knaben og fjellheimen i nord. På din ferd fra hav til hei eller omvendt vil du finne mange vakre steder hvor du kan slappe av og bare nyte den vakre naturen.

Vennlig
Kvindølen er vennlig og hjelpsom.

Vågal
Vågale kvindøler finns det mange av. De meste kjente er vel verdensevangelisten Aril Edvardsen, rallykjøreren Ludvig Hunsbedt, kokken Trond Moi, sangerne Kjellaug Tesaker og Silvia Moi, musiker og komponist Sverre Eftestøl og bandet Luxus Leverpostei.

18/01/2021
SØKNADSFRIST: 31.01.2021 Fjotland omsorgssenter er en kreativ arbeidsplass preget av innovative og flotte medarbeidere. Avdelingens slagord er: «En god dag for alle». Avdelingen består av 22 rom, hjemmesykepleie, kjøkkendrift samt praktisk bistand i hjemmet. Dette utgjør til sammen 18 årsverk fordelt på 29 faste ansatte Som avdelingsleder på Fjotland omsorgssenter blir du 1 av til sammen 4 avdelingsledere som sammen med enhetsleder utgjør lederteamet i enheten. I tillegg har vi turnus koordinator som bistår avdelingsleder i arbeid med turnus og innleie av vakter, vi har på Fjotland 40% stilling som fagsykepleier som samarbeider med avdelingsleder og har et ekstra fokus på fag. I tillegg har enheten ansatt velferdsteknologikoordinator som arbeider på ters av avdelinger og sektor. Arbeidsoppgaver Personal Fag Økonomi Daglig drift Kvalitetsarbeid Utvikling...
Kvinesdal kommune Kvinesdal, Norge