Halden kommune

Halden er Norges vakreste by, porten til Europa og Østfolds største kommune. Halden kommune har drøyt 2200 ansatte som hver dag jobber for å gjøre Halden litt bedre på en litt smartere måte enn i går. 

Halden kommune leverer tjenester til over 30.000 innbyggere. Vi driver alt fra barnehager og skoler til eldreomsorg. Vi gir deg både vann og vei og kulturopplevelser. Er du så heldig å få jobb i Halden kommune, får du kollegaer innen svært mange yrkesgrupper. Det bidrar til å gi en arbeidsplass med mye kunnskap, varierte oppgaver og gode faglige utviklingsmuligheter. 

Medarbeidere i Halden kommune jobber etter verdiene: Åpenhet - tillit - respekt - redelighet.

Halden kommune har mål om å bli Norges mest innovative kommune. Hos oss er det lov å tenke nytt. 
Høyteknologisk industri, IKT, forskning, utvikling og innovasjon preger store deler av næringslivet i Halden. Kommunen samarbeider med næringslivet for å fortsette å utvikle arbeidslivet og byen vår i fellesskap. 

Halden er en grensekommune med nærhet til viktig infrastruktur som E6, jernbane og havn. Halden har en av Norges mest besøkte turistattraksjoner i Fredriksten festning. Vi har svært mange kulturarrangementer, et aktivt og variert idrettsliv og fantastiske friluftsmuligheter. 

Derfor er Halden et bra sted å besøke og et fantastisk sted å jobbe og bo.

www.halden.kommune.no

29/06/2020
SØKNADSFRIST: 24.08.2020 Direktør for samfunn og samskaping Halden kommune etablerer en helt ny kommunalavdeling for å lykkes med noen av de viktigste utfordringene vi har foran oss. Kommunalavdelingen skal hete «Samfunn og samskaping» fordi fremtidens kommune ikke er noe vi kan skape alene. Nå søker vi etter en direktør til å lede denne viktige avdelingen. Vi trenger deg som vil forme fremtidens kommune sammen med andre. Med etableringen av «Samfunn og samskaping» får Halden kommune fire kommunalavdelinger. De tre andre er «Helse og mestring», «Undervisning og oppvekst» og «Teknisk». Mange av virksomhetene som nå samles i en ny kommunalavdeling har tidligere vært organisert som stabsfunksjoner under kommunedirektøren. Kommunalavdeling samfunn og samskaping vil inneha følgende områder:...
Halden kommune Halden, Norge