Kristiansand kommune

Kristiansand kommune har  ca. 85000 innbyggere og ligger i en byregion med ca 130000 innbyggere. Kristiansand kommune ønsker å bidra i utviklingen av Sørlandet som en attraktiv region kjennetegnet av høy kompetanse og et nyskapende næringsliv. 

Kristiansand kommune ønsker å skape gode rammer for trivsel, virksomhet og fortsatt vekst. Dette forutsetter en effektiv og moderne kommuneadministrasjon med engasjerte og dyktige medarbeidere.

16/10/2019
SØKNADSFRIST: 22.11.2019 En fast stilling og et års vikariat ved Plan, bygg og oppmålingsetaten, Kristiansand kommune. Arbeidsoppgaver:    Saksbehandling av plansaker etter plan- og bygningsloven Delta i utarbeidelse av kommunens egne planer Delta i tverrfagelige arbeidsgrupper Bidra med informasjon til servicetorvet   Kvalifikasjoner   Urbanist/ planlegger/  jurist med plan- og bygningsrett eller annen relevant høyere utdannelse Erfaring fra saksbehandling og produksjon av planer med fokus på gjennomføring Interesse for planlegging med sammensatte problemstillinger og til dels krevende eiendomsforhold Ønskelig med erfaring fra overordnet kommunal planlegging Kunnskap om plan- og bygningsloven   Personlige egenskaper   Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner Ønske om å bidra til det gode arbeidsmiljøet God skriftlig og muntlig framstillingsevne God beslutningsevne Selvstendig og systematisk arbeidsform Noen års erfaring   Vi tilbyr   Et godt, tverrfaglig arbeidsmiljø med gode kolleger i en hektisk hverdag Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver Kompetanseutvikling Fleksibel arbeidstid Lønn etter avtale   Kontaktinformasjon Thore Granheim Konsulent 38 07 56 26
Kristiansand kommune Kristiansand, Norge